Bozovalı sporcu madalyalarla gururlandırdı

 

Kano sporuna 9 yaşında başlayan birçok madalya kazanan milli sporcu Ali Kemal Sarar sezonun son yarışmasında bin metrede Türkiye ikincisi olmayı başardı.

Bozova ilçesinde kano sporuna gönül veren ve 9 yaşında bu yarışmalara katılmaya başlayan milli sporcu Ali Kemal Sarar, kısa sürede yüzlerce madalya kazanmayı başardı.

Bozovalı genç sporcu son olarak düzenlenen Durgunsu Türkiye Kano Şampiyonasında bin metre yarışında ikinci bitirerek gümüş madalya kazanmayı başardı. Genç sporcu 500 metre yarışında ise üçüncü bitirerek bronz madalya kazanmayı başardı.

Şanlıurfa’yı hem yurt içinde hem yurt dışında temsil ederek birçok madalya kazanmayı bildi

MİLLİ SPORCUDAN TEŞEKKÜR!

Sosyal medya hesabından kendisine destek olan herkese teşekkür ederek genç sporcu şu mesajı paylaştı: “Her gün bir adım önde olmak için çalışmalarıma devam edeceğim. Buradan bu sezonu desteklerini esirgemeyen bana destek olan başta sayın Halil Yeşilyurt kaymakamıma çok teşekkür ederim ve sevgili antrenörlerim üstümde emeği sonsuz Murat Zeki Güçlü, Gürhan Salman, Osman Tel, Adem Vuran, Mustafa Köroğlu, Sabri Altundağ, İsmet karacan hocalarıma ve Milli takım kamplarındaki antrenörlerime çok teşekkür ederim bu sezonu Türkiye’de 5 Yurt dışında 2 yarışma ve 18 madalyayla sezonu böyle kapatıyorum.”




Yorum Gönder

0 Yorumlar