Bozova Belediyesi’nden öğrencilere servis hizmeti! Ücretsiz mi? İşte detaylar


Bozova Belediyesi, 18 Eylül 2024 Çarşamba günü itibarıyla öğrenciler için ücretsiz okul servisi hizmeti başlatıyor. Belediyeden yapılan açıklamada, öğrencilerin belirlenen saat ve güzergâhlarda hazır bulunmaları gerektiği ifade edildi.

Servis hizmeti, Kırmızıpınar Mahallesi ve Fevzi Çakmak Mahallesi'nden gelen öğrenciler için Kırmızıpınar Mahallesi'nden hareket ederek Meydan, Stadyum Caddesi, Okullar Bölgesi ve Kırmızıpınar İlkokulu güzergâhında işleyecek. Yavuz Selim Mahallesi ve Gölbaşı Mahallesi’nden gelen öğrenciler için ise Meydan’dan hareket edip İnceler Petrol, Emniyet Caddesi, Devlet Hastanesi, Yeşilova Mahallesi ve Baziki Caddesi’nden okullar bölgesine ulaşacak.

Servisler saat 07.15’te hareket edecek olup, öğrencilerin geç kalmamaları için belirtilen saatlerde güzergâhta hazır olmaları gerekmektedir.

Belediyeden yapılan duyuru şu şekilde: “BELEDİYEMİZDEN ÖĞRENCİLERİMİZE SERVİS HİZMETİ... Yarından itibaren servisten faydalanmak isteyen tüm öğrencilerimiz belirtilen saatte kendilerine uygun güzergahta beklemeleri gerekmektedir. TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURULUR."

Bozova Belediyesi Eş Başkanları Aygül Kapıkayalı ve İsmail Yıldız, tüm öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.

Yorum Gönder

0 Yorumlar