Cinayetten aranan kişi Bozova’da yakalandı

 


Şanlıurfa’da, 9-15 Eylül tarihleri arasında emniyet ve jandarma birimleri tarafından il genelinde düzenlenen operasyonlarda 276 aranan kişi yakalandı. Cinayetten aranan bir kişi ise Bozova’da yakalandı. 

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda, güvenlik güçlerinin operasyonlarını ve elde edilen sonuçları kamuoyuna duyurdu.

Yapılan operasyonlar kapsamında, 328 farklı noktada 1.079 personelin katılımıyla hapis cezası ve yakalama emri bulunan şahıslara yönelik geniş çaplı bir çalışma yürütüldü. Operasyon sonucunda aralarında adam öldürme suçundan aranan 9 kişi, dolandırıcılık suçundan aranan 55 kişi, hırsızlık suçundan aranan 25 kişi ve yağma suçundan aranan 6 kişinin de bulunduğu toplam 276 kişi yakalandı.

Ayrıca, Şanlıurfa Jandarma Komutanlığı'nın yaptığı özel çalışmalar sonucunda kasten öldürme suçundan kesinleşmiş hapis cezası olan şahıslar da yakalandı. Viranşehir ilçesinde M.A., Karaköprü ilçesinde A.R., ve Bozova ilçesinde M.T. yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Vali Hasan Şıldak, operasyonların devam edeceğini vurgulayarak, suç işleyen kişileri yakalamak ve asayiş olaylarını aydınlatmak için kolluk birimlerinin yüksek performansla çalıştığını belirtti. Bu başarılı operasyonlar, il genelinde huzur ve güvenin sağlanmasına büyük katkı sağlıyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar