Kasten cinayetten aranan zanlı Bozova'da yakalandı


Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, gerçekleştirdikleri başarılı operasyonlarla aranan suçluları yakaladı. Bozova ve Siverek ilçelerinde yürütülen operasyonlarda cinayet suçundan aranan kişiler cezaevine konuldu.

İlk operasyonda, Bozova ilçesi Karaca Mahallesi'nde "Nitelikli Şekilde Kasten Öldürme" suçundan aranan 67 yaşındaki Mehmet Ş.T. yakalandı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İkinci operasyon ise Siverek ilçesi Camikebir Mahallesi'nde gerçekleştirildi. "Kardeşi Kasten Öldürmek, Basit Yaralama ve Konut Dokunulmazlığını İhlal" suçlarından aranan 32 yaşındaki S.D. de yakalanarak cezaevine konuldu.

Son olarak, Birecik ilçesi Güzelyurt Mahallesi'nde JASAT ve Birecik İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 22 Eylül 2024 tarihinde yaptıkları operasyonda, 130 gündür firari olan İ.H.K. isimli şahsı yakaladı. Gaziantep 1. Sulh Ceza Hakimliği tarafından "Kasten Öldürme" suçundan arandığı tespit edilen 32 yaşındaki İ.H.K., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar